Judoklub Tilburg

Europees kampioenschap Random Attacks

Op 15 april zal met grote hulp van Judoklub-tilburg door Guus de Laure en Jan Blous het E.K. georganiseerd worden. Met 22 man telt het Nederlands team die zullen strijden tegen 6 ander landen. Om dit schouwspel te willen bewonderen moet je om 9 uur op je stoel zitten in de sporthal T-Kwadraat.

De dag ervoor, zaterdag 14 april, is er van 13:00 uur tot 16:30 een Budo stage. In meerdere blokken met pauzes ertussen zullen hoog gegradueerde leraren hun lessen verzorgen. Iedereen mag hier aan meedoen. Of je nu aan judo, jiu-jitsu, karate of krav-maga doet maakt niet uit. Je kunt je hier voor inschrijven. Dan zien we elkaar daar.

Wedstrijden & Activiteiten

Hieronder ziet u een lijst van alle activiteiten en toernooien.

Voor vragen over wedstrijden, de bandexamens of de klubkampioenschappen graag mailen naar toernooi@judoklub-tilburg.nl.

Mei

Jeugdteams ZN

Jongens en meisjes

Geboren tussen 2004 en 2010