Judoklub Tilburg

Foto's bandexamens December

De foto's van afgelopen bandexamens zijn beschikbaar. Kijk snel onder deze tekst voor de foto's.

Foto's

Laatste nieuws

Demo Amarant groot succes

Tijdens het G-weekend heeft JKT een demo mogen gegeven. JKT was aanwezig met 25 leden en gaven daar mooie demo's weg. Zo werden er verschillende technieken geshowd en ook enkele kata's. Er was zelfs nog ruimte om een stukje Jiu-Jitsu te laten zien. Alle toeschouwers waren na afloop ook onder de indruk van het hoge niveau.

Namens de PR willen wij alle leden bedanken die geholpen hebben op deze dag.

Hulp gezocht voor clinic

Aankomende zondag is het G-weekend bij Amarant. Nu zijn wij als klub gevraagd om hier een demo te geven van 13.00 tot 14.00.

Voor deze demo zoeken wij nog leden die het leuk vinden om ongeveer een half uur te judoën en een half uur judospelletjes te doen. Mocht dit je leuk lijken, stuur dan een mailtje naar pr@judoklub-tilburg.nl.

Uitreiking clubkas actie van de Plus

Zaterdag 12 mei was de uitreiking van de clubkas actie van Plus Lutz. Bij deze actie hebben wij weer een mooi bedrag mogen ontvangen. Hiervoor kunnen wij weer leuke dingen doen als klub zijnde.

Geweldig bedrag van Jumbo spaaractie

Vrijdag 11 mei hebben wij de cheque mogen ophalen van de jumbo spaarpunten actie. Wij als klub zijn super goed bezig geweest en hebben een cheque mogen ontvangen van €997,34 euro.

Wij willen alle leden bedanken voor het inleveren van de punten en Pascale Blous voor het inscannen van de punten. We houden jullie op de hoogte van waaraan dit bedrag is besteed.

Van de 45 deelnemende verenigingen uit Tilburg en Goirle zaten we in de top 10.

Lessen vervallen op locatie dongewijk

Beste leden.

Ondanks eerdere berichten die zijn doorgegeven tijdens de lessen vanavond zijn er a.s. vrijdag (11 mei) GEEN lessen op de locatie Dongewijk.

Wel gaan vrijdag (11 mei) de lessen op Koolhoven door.

Voor degene die graag willen trainen, jullie zijn van harte welkom op de locatie Koolhoven. Let op! De lessen op Koolhoven starten een kwartiertje eerder.

De lessen op zaterdag (12 mei) op locatie MFA De Symfonie gaan gewoon door.

Namens het bestuur onze welgemeende excuses.

JKT in wijkkrant noord

Deze week is de nieuwe editie van de Wijkkrant Noord uitgekomen. Hierin een mooi stuk over onze mooie klub. Myriam Krol (redactie Wijkkrant Noord) heeft zelf een judopak aangetrokken om zo het judo ook te beleven. Complimenten voor het mooie stuk.

Het stuk is te lezen op www.wijkkrantnoord.nl

Heb je liever een echte krant haal deze dan bij MFA De Symfonie in Tilburg Noord.

Meer nieuws