Op Zondag 21 januari 2018 werd in de sporthal “Molenbroek” voor de 34e keer een judotoernooi georganiseerd door J.V. Gemert. Dit jaar was het toernooi uitgebreid met judoka’s uit België , Duitsland en Nederland. Totaal hadden zich hiervoor 500 judoka’s voor ingeschreven.

Deze judoka's werden ingedeeld over 75 poules. In totaal waren er 47 Clubs/verenigingen aanwezig. Dat wil zeggen dat men mag spreken van een behoorlijk zwaar judotoernooi.

Van onze judoklub hadden zich hiervoor 6 judoka’s voor ingeschreven. En dat waren: Timme Boogers, Phileine Boogaers, Imail Dihi, Silke Lanser, Renske de Laure , en Marika Puskarz. Van deze judoka’s wist alleen Silke een 2e plaats te behalen.

Maar de overige judoka’s hebben ook wel goed staan te judoën, maar viel helaas buiten de prijzen.

Groetjes je Coach: Kees Oerlemans