Judoklub Tilburg

Foto's kruikentoernooi

De foto's van het Kruikentoernooi staan online. Klik hieronder om ze te openen

Koningsdag Leyparc

Op 27 april zullen wij met een judomat in het leyparc staan. Vind je het leuk om mee te helpen, neem dan je judopak mee. Het zal beginnen rond 12.00 en duurt tot ongeveer 17.30.

Geen les wegens vakantie

Vanwege de meivakantie zullen de lessen uitvallen vanaf maandag 23 April. De lessen zullen weer starten vanaf 6 mei.

Resultaten EK random attack jiu jitsu

Vandaag werd in het T kwadraat te Tilburg het Open Europees kampioenschap jiu jitsu gehouden. Namens JKT deden er vele jiu jitsuka’s aan mee.

Ruud van Roosmalen behaalde samen met partner Guus de Laure het goud. Verder waren en 3 vierde plaatsen voor Maartje van Berkel samen met Femke Klemans, Yaro Kuijpers samen met Femke Klemans en tenslotte voor Mike Janssen met zijn partner Bram Klaassen.

Namens JKT gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Alle deelnemers bedankt voor deze mooie dag.

Judoklub Tilburg goed in prijzen

Judovereniging Deusone uit Diessen hield zondag 8 april 2018 het Hildietoernooi. Dit judotoernooi is speciaal georganiseerd voor de beginnende en onervaren judoka’s. Er waren verschillende omliggende verenigingen en judoscholen aanwezig. Dit jaar was Judoklub Tilburg er met 17 judoka's om te strijden voor het eremetaal.

Voor sommige judoka's was het de eerste keer dat ze aan een toernooi meededen en waren daardoor wat gespannen. Die spanning was, zodra ze op de mat stonden, al snel weg en dat was maar goed ook. Want voor elk punt moes geknokt t worden, werd al snel duidelijk. En dat was soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Het resultaat mag er ook zijn:
Bij de meisjes wisten Phileine de Graauw, Britt Pluijms de tweede plaats te veroveren. Maud Looijkens, Rikkie van Riel en Jaira Welkens hebben een mooie derde plaats behaald.

Bij de jongens wisten Bink Klaassen, Tibbe Lanser, Timme Boogaers en Chris den Ouden de eerste plaats te behalen. Bart Bravenboer, Thijs Dekkers, Levko Baidjoe, en Jip van Uden eindigden op een mooie tweede plaats. Pim Schoonwater, Raff van Strien en Raf Boogaart hadden de verdienstelijke derde plaats.

We wensen jullie veel succes op het volgende judotoernooi! Bram, Joeri en Jaap.

Geen les 14 april

In verband met het EK random attack zullen de lessen op MFA zaterdag 14 april komen te vervallen.

Mocht u volgende week zondag onze Jiu jitsuka's in actie willen zien? Het toernooi begint om 9 uur met een spectaculaire opening, waarna de wedstrijden zullen beginnen. Het deelnemersveld is breed, zo komen er deelnemers uit heel Europa. Zo is onder andere Spanje, Roemenië en Engeland vertegenwoordigd.

Adres : T Kwadraat, Olympiaplein 382, 5022 DX Tilburg

Entree: 10 euro per persoon

Teejoos zal ook aanwezig zijn. Let op: er kan alleen contant betaald worden

Clinic brazilian jiu jitsu

Op maandag 9 april zal er een clinic Brazilian Jiu Jitsu worden georganiseerd op onze locatie in Koolhoven. De clinic zal van 19.30 tot 21.00 duren en wordt gegeven door niemand minder dan Peter Cox. Les twee van de wedstrijdtraining komt hierdoor eenmalig te vervallen.

Indien je interesse hebt om meer grondtechnieken te leren van Peter dan kun je je aanmelden bij Hendrik van den Iperenburg via algemenezaken@judoklub-tilburg.nl. Meld je snel aan want er zijn maar 30 plekken voor deze clinic.

Tot 9 april!